• Privacy Verklaring
  • SiteMap
  • Algemene Voorwaarden
Bel: +31 655 376 096
facebook
linkedin
email
Menu 
  • 010HorecaOpleidingen
    • Over 010HorecaOpleidingen
      • Wie is 010HorecaOpleidingenOntstaan uit passie voor de Horeca en het onderwijs…..
      • ContactDoorverwijzing naar een beveiligde omgeving…..
      • .
      • Locatie
        • SmaakCollege

          SmaakCollege


          SmaakCollege
          Schuttevaerweg 22
          3044 BB Rotterdam

    • Portfolio Opleidingen
      • AlgemeenVandaag leren en morgen toepassen…..
      • Overzicht CursusprijzenAlle cursusprijzen op een rijtje…..
      • KokDrempelloos instromen!
      • Zelfstandig KokHet vervolg na de opleiding niveau 2 ‘kok’…..
      • PatisserieAmbacht en verdiepende onderwerpen…..
      • LMP (voorheen leermeester)Jongeren begeleiden op je werkplek…..
      • Basis ManagementPersoneels- en Financieelmanagement, Marketing en recht & Logistiek…..
      • Sociale HygiëneInrichtingseisen en veiligheid in de Horeca…..
      • Aanmelden opleidingenDoorverwijzing naar een beveiligde omgeving…..
    • Trainingen & Trajecten
      • Incompany TrainingenTrainingen op eigen locatie…..
      • Opmaat TrainingenEen on the job visuele scan…..
      • Extraneus TrajectenWanneer je over voldoende ervaring beschikt…..
      • Aanvraag Trainingen en TrajectenDoorverwijzing naar een beveiligde omgeving…..
      • .
      • Examen & Diplomering
      • Branche Diploma ‘010HorecaOpleidingen’Niet erkend door het Ministerie van Onderwijs…..
      • Certificering en/of Bewijs van deelnameEen afgesloten onderdeel of kiezen voor géén examen…..
    • Studiekosten
      • Tegemoetkoming studiekostenFiscale aftrek en Horeca CAO…..
  • Workshops & KOOKclub
    • Workshops
      • Professioneel koken voor ‘beginners’Per lesdag staat één thema centraal…..
      • Aanmelden WorkshopsDoorverwijzing naar een beveiligde omgeving…..
    • KOOKclub
      • KOOKclub ‘Vrienden van 010Horeca’Gezamenlijk een seizoensgebonden 3 gangenmenu bereiden…..
      • Lidmaatschap KOOKclubDoorverwijzing naar een beveiligde omgeving…..
  • Social Media

Tegemoetkoming Studiekosten

Share this on WhatsApp

Fiscale aftrek

1. Bedrijven: Bel de belastingtelefoon voor ondernemers 0800-0443 (gratis nummer)
2. Particulieren: Bel de belastingtelefoon voor particulieren 0800-0543 (gratis nummer).
3. Of ga naar de website van de belastingdienst.

Horeca CAO

Elke werknemer in de zin van de horeca-CAO, kan een beroep doen op de werkgever voor een tegemoetkoming in de studiekosten. Voor vragen hierover kun je bellen met het SVH (088 050 1500) of bezoek even deze website.

Share this on WhatsApp

Beroepsgericht

  • Kok
  • Zelfstandig Kok
  • Patisserie
  • Corona virus

Workshops & KOOKclub

  • Professioneel koken voor 'beginners'
  • KOOKclub 'Vrienden van 010Horeca'

Management

  • LMP (voorheen leermeester)
  • Basis Management
  • Sociale Hygiëne
  • Corona virus

Studiekosten

  • Tegemoetkoming Studiekosten
  • Corona virus

Privacy

  • Corona virus
  • Privacy Verklaring

Zoeken


Partners

  • Zegro
  • Albeda College
  • Picabia
  • Kokswereld
  • SPEH
  • Jan van de Ven 'Meesterkok'
  • SVH
  • Leermeester.INFO

Handige Links

  • Gastronomixs
  • Njam kookkanaal
  • Recepten van Topchefs
  • Belastingdienst
Copyright 2018 010HorecaOpleidingen B.V. All Rights Reserved | Powerd by 010HorecaOpleidingen B.V.
Disclaimer